Tarkan, Eymen’in katillerine sosyal medya hesabından isyan etti!

Ünlü sanatçı Tarkan, İzmir’de vicdansız annesi ve onun sevgilisi tarafından dövülerek öldürülen Eymen’in katillerine sosyal medya hesabından isyan etti.

Cinayetleri önlemek için caydırıcı nitelikte ağır cezalar uygulanması gerektiğini savunan Tarkan, paylaşımında “Yaşam hakkı canice elinden alınan Eymen için de ‘hukuk, adalet’ diye haykıralım. Hep haykıralım, hiç susmayalım, asla kanıksamayalım…” dedi.

Megastar Tarkan, İzmir’de annesi ve sevgilisi tarafından katledilen 5 yaşındaki Eymen’le ilgil yaptığı Instagram paylaşımında, bu tür cinayetleri önlemek için caydırıcı nitelikte ağır cezalar uygulanması gerektiğini savundu.

Kendisi de bir çocuk babası olan Tarkan, “Çocuk ve kadın cinayetlerini kanıksamayalım. Sessiz kalmayalım. Yaşam hakkı canice elinden alınan Eymen için de ‘hukuk, adalet’ diye haykıralım. Hep haykıralım, hiç susmayalım, asla kanıksamayalım… Katiller hak ettikleri cezaları alana kadar. Çocukları, kadınları kollayan, koruyan daha büyük yasalar çıkana kadar.” mesajını yazdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.