‘Tarkan da Baba Olmak İstiyor’

Önceki gün eşi Gülşen ve oğulları Azur Benan’la Bebek’te görüntülenen Ozan Çolakoğlu, habercilerle sohbetinde Tarkan’ın da artık baba olmak istediğini söyledi.

Gülşen-Ozan Çolakoğlu çifti, önceki gün oğulları Azur Benan’la Bebek’teydi. Otomobille seyir halindeyken habercileri görüp duran çift, hem poz verdi hem soruları yanıtladı. Oğlunu neredeyse hiçbir yerde yanından ayırmayan Gülşen, ikinci çocuğu isteyip istemedikleri sorusuna “Azur doğalı çok olmadı, ikinci bebeği düşünmek için yanlış zaman” diye yanıt verdi.

blank

“SIK SIK AZUR’U GÖRMEYE GELİYOR”

Tarkan’ın hem aranjörü hem de yakın dostu olan Çolakoğlu da o sırada söze girerek bir itirafta bulundu: “Tarkan da artık baba olmak istiyor. Sık sık Azur Benan’ı görmeye geliyor, bana babalıkla ilgili sorular soruyor. Çok istiyor ama tabii kolay bir karar değil. İnşallah en kısa zamanda bu mutluluğu tadar.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.