Tarkan, çiftliğini satmaya kıyamadı

Tarkan, elden çıkarmayı düşündüğü çiftliğini Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün bağlantı yolunda olması nedeniyle değerlenince, satmaktan vazgeçti.

Tarkan, şehrin stresinden uzaklaşmak için 2004’te aldığı Öğümce Köyü’ndeki çiftliğini, bölgeye yapılan yatırımlardan sonra, satmaktan vazgeçti. Çiftliğin, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün bağlantı yolunda olması ve ardından Riva Kanal Projesi’nin yanında kalması Mega Star’ı çiftliğini elinden ç ıkarma fikrinden vazgeçirdi.

Ayrıca Türkiye genelinde uygulanmaya başlayan ve kayıt altında olmayan yapıları, imar affından yararlandıran yapı kayıt düzenlemesinden de faydalanan Tarkan’ın 30 bin TL ödediği öğrenildi. Uzun süredir çiftliğine gitmeyen sanatçının, iki aylık kızı Liya ve eşi Pınar’la, Türkiye’ye döndükten sonra bir süre orada yaşayacağı konuşuluyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.