Tarkan, Ahde Vefa albümüyle rekora koşuyor

Tarkan 6 yıl aradan sonra çıkardığı ‘Ahde Vefa’ albümüyle müzik listelerine hızlı giriş yaptı. 200 bin CD satışı ile rekor kıran Tarkan’ın internet rakamı ise 15 bine ulaştı.

Hem şarkıları hem de sahne performanslarıyla adından sıkça bahsettiren Tarkan, son albümü ‘Ahde Vafe’ ile müzik piyasalarını bir hayli hareketlendirdi. Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdiği albümüyle son günlerin enleri arasında yer alan Megastar, bu projesiyle büyük bir rekora imza attı.

15 GÜNDE 200 BİN CD SATTI

Şarkıcı, internetin gelişmesiyle durma noktasına gelen albüm satışlarına meydan okurcasına yeni projesinde 200 bin CD dağıtım adedine ulaştı. Tarkan’ın i-tunes albüm satışı da daha bir ay olmadan 15 bin adede ulaştı! Şarkılarına klip çekmeyecek olan Megastar’ın bu albümünün internet üzerinden ise dinlenmesi yasak. Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.