Tarkan 20 milyon lirayı reddetti

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda sık sık sahneleri çok özlediğini dile getiren Tarkan’ın, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde üst üste verdiği konserlerle sevenleriyle yeniden buluşacağı iddia edildi.

Salgın başladığı ilk andan itibaren eşi Pınar ve kızı Liya ile Almanya’da yaşayan Tarkan, kontrollü normalleşmeye rağmen gelen tüm teklifleri reddetti. Marka işbirliklerini ve konser anlaşmaları yapmayan sanatçının kaybı yaklaşık 20 milyon lira.

blank

KIZI İÇİN TÜTÜ GİYDİ

Tarkan kızı Liya için tütü giydi. Sanatçı, oyun oynadıkları anları sosyal medyada, “Rolling Stones t-shirt’ü giyip cool baba takılmaya çalışırken, o t-shirt’ün altına tütüyü böyle giydiriverirler işte” notuyla yayınladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.