Tarık “Uçurtma”

Tarık, yeni single çalışması Uçurtma’yı tüm müzik sevenlerin beğenisine sunuyor. Aşkı uçurtmaya benzeten sanatçı, baharda rüzgarla ve güneşle yükselen aşklara, şarkısı ile eşlik ediyor. Söz ve müziği Altan Çetin’e ait olan şarkının düzenlemesinde ise Emre Bayar imzası var.

Baharı karşıladığımız bugünlerde Tarık, yeni şarkısı ile birlikte herkesi sokaklara da davet ediyor. “Uçurtmalarınızı alın ve sokağa çıkın” diyen sanatçı “Kendinizi rüzgara kaptırdığınızda aşkı hissedeceksiniz” diyerek geçmişte kalan bir etkinliği de yaşatmaya davet diyor.

Kısa Film Tadında Klip

“Uçurtma” şarkısı, sanatçının güzel oyuncu Yasemin Hadivent ile birlikte çektiği klibi ile de dikkat çekiyor. Romantik sahneleri ile adeta aşk dolu bir kısa filmi andıran klipte ikili, birlikte uçurtma uçurarak, dilek fenerlerini de gökyüzüne bırakıyor.

Tarık’ın “Aşkın en saf halini anlatmaya çalıştık” dediği ‘Uçurtmaya rüzgar neyse benim için de sen öylesin’ sözleriyle dikkat çeken “Uçurtma” şarkısı tüm dijital platformlarda, radyolarda ve ekranlardaki yerini almaya başladı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.