Tarih kokan şehre yakışacak bir yarış: Gelibolu Triatlonu

Oral B ana sponsorluğunda, Türkiye Triatlon Federasyonu’nun organizasyonu ile yapılacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü Gelibolu Triatlonu 21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde Çanakkale’de gerçekleşecek.

Türkiye Triatlon Federasyonu ana sponsoru olan Oral B’nin desteğiyle 1915 Çanakkale Köprüsü Gelibolu Triatlonu ‘‘Gücüne Güç Kat’’ mottosu ile gerçekleşecek. 1915 Çanakkale Köprüsü Gelibolu Triatlonu; Elit, Yaş Grubu ve Paratriatlon kategorilerinden oluşacak. Koşu, bisiklet ve tekrar koşu etaplarından oluşan duatlon yarışları ile başlayacak olan etkinlik; 1500 metre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşu parkurlarını içeren standart mesafe triatlon yarışları ile devam edecek. Uzun mesafe triatlon yarışlarında ise sporcular 2100 metre yüzdükten sonra, 112 kilometre bisikletle birlikte 1915 Çanakkale Köprüsü’nden geçecek ve 23 kilometre koşacak.

Oral B sponsorluğunda; 21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde yapılacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü Gelibolu Triatlonu’na, yerli ve yabancı 550 lisanslı sporcu katılacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.