Tan Taşçı’dan yeni şarkılar ve yeni turne geliyor

Tan Taşçı, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen “Söz&Müzik: Tan Taşçı” turnesinin konserlerinde sona yaklaşırken geçtiğimiz gece Bursa Merinos KSSM OsmanGazi salonunun sahnesindeydi.

Fenomenleşen turnesi ile Türkiye’yi dolaşan ünlü sanatçı turnenin başından beri devam eden sold out geleneğiyle Bursalı müzikseverlerle buluştu. Söz ve bestesine imza attığı şarkılarından oluşan repertuarı ile şahane bir geceye imza atan Tan Taşçı, seçtiği Junus Çoban imzalı kostümleriyle tarzını sahneye taşıdı.

İstanbullular’dan Tan Taşçı’ya Yoğun İlgi.

“Söz&Müzik: Tan Taşçı” Final Konserleri İstanbul’da.

Ünlü sanatçı 2021 yılının en başarılı turnesi olan ve 2022’nin ilk çeyreğinde de devam eden “Söz&Müzik: Tan Taşçı” serisinin büyük finalinin yoğun istek üzerine

İstanbul’da olacağını dile getirdi. Taşçı; ” 2020 yılında kariyerimin 15. yılı için hazırladığımız “Söz&Müzik: Tan Taşçı konserleri, pandemi ile birlikte konser albümüne ve ardında da sizlerin ilgisi sayesinde bir türlü sonlandıramadığımız bir turneye dönüştü. Sırasıyla yeni şarkılarımızı yayınlayıp, yeni turnemize hazırlanmaya başlamadan önce , 30-31 Mart tarihlerinde yoğun talepleriniz üzerine büyük finali İstanbul Kongre Merkezi’nde yapacağız. ” diyerek yeni haberleri instagram hesabından duyurdu.

Bayhan Müzik organizasyonuyla yepyeni şarkıları ve yeni turnesi ile 2022 yazında Türkiye’yi dolaşmaya hazırlanan Tan Taşçı, “Söz&Müzik: Tan Taşçı”nın “BÜYÜK FİNAL” konserleri için 30 ve 31 Mart 2022 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu sahnesinde.

YouTube video

Konserlerin sınırlı sayıda kalan biletleri passo’da satışta.

Tan Taşçı “Söz&Müzik: Tan Taşçı” Turnesi Final Konserleri Takvimi;

25 Mart 2022 Ankara MEB Şura Salonu

26 Mart 2022 Ankara MEB Şura Salonu

30 Mart 2022 İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu

31 Mart 2022 İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.