Tan Taşçı yeni şarkısını yayınladı

Tan Taşçı’nın merakla beklenen şarkısı müzikseverlerle buluştu.

Sözü ve bestesi Tan Taşçı’ya, düzenlemesi Sezgin Gezgin’e ait olan “Sen Üzülme”, sanatçının trap, new age ve deneysel müzik deneyimlerini sıra dışı yorumuyla ortaya çıkardığı bir şarkı. Dünya müziğiyle kendi müziğini birleştirerek new age ve ethnic elektronik öğeleri de şarkılarına taşıyan Tan Taşçı, müziğinde yarattığı çeşitlilik ile kariyerinin en verimli döneminde üretim yapmaya devam ediyor.

“Sen Üzülme”nin video klibi için yönetmen koltuğuna da oturan Tan Taşçı, görüntü yönetmeni Can Sarcan ile çalıştı. Bodrum Kıyıkışlacık’da gerçekleştirilen çekimlerde 3 farklı günün farklı saatlerinden doğanın eşsiz değişimine Tan Taşçı performansı ile eşlik etti.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.