Tan Taşçı ve Yasin Keleş’in Bi’ Yanlış’ı dikkat çekti

Türk müzik piyasasında kendisinin ve farklı sanatçıların yorumu ile dinlediğimiz bir çok hit şarkıya imza atan söz yazarı, besteci Tan Taşçı ve daha önce de birlikte başarılı projelere imza attığı, şarkıları ve performansları ile adından söz ettiren prodüktör Yasin Keleş, “Bi’ Yanlış” için yeniden bir araya geldi.

YouTube video

Söz ve bestesi Tan Taşçı, düzenlemesi Yasin Keleş imzası taşıyan “Bi’ Yanlış”, iki müzisyenin bugüne kadar
alışılagelmiş tarzlarının dışında, synthwave, retrowave, dark dance pop ve etnik unsurların kendi müzikleri içinde
harmanlandığı bir şarkı olarak karşımıza çıkıyor.

“Bi’ Yanlış”ın video klip yönetmenliğini İzzet Başlak yaparken, estetik bir bakış açısı ve sert renkler ile şarkının ruhu görsellere yansıyor.

Kariyelerinin birlikte 3. projesini hayata geçiren Tan Taşçı x Yasin Keleş’in yeni teklisi “Bi’ Yanlış”, 3 Şubat 2023 cuma günü TCTVL etiketiyle tüm dijital platformlarda yayına girdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.