Tan Taşçı: Tarkan, Ajda, Sezen olmana gerek yok

Tan Taşçı, sessizliğini müzik yazarı Pop Bizde’ye bozdu.

Harun Kolçak’ın proje albümünde ”Gitme Seviyorum” şarkısıyla dinlenme rekoru kıran, son olarak Yıldız Tilbe’nin proje albümünde ”Delikanlım” şarkısını söyleyeceğini duyuran ancak Gülşen’in şarkıyı seslendirmesiyle albümden çekilen Tan Taşçı, bu konuyla ilgili ilk kez konuştu.”Bir proje albüm yapıyorlar hop bir Tarkan’ı arıyorlar, hop bir Sezen’i arıyorlar. Yani çok daha ticari kaygılardasınız be kardeşim! Bir tribute albümünde bu zamana kadar şarkı söylemezken, ilk kez Harun Kolçak’ın albümünde söyledim, bakın çok güzel bir örnektir / klip çekmediğimiz ilk 3 ayda 35 milyon dinlenmişti. Asla bu projeye “bu adam magazinsel, Tan dikkat çeker, takip ediliyor” diye dahil edilmedim. Demek ki neymiş, Tarkan olmana, Ajda olmana, Sezen olmana gerek yokmuş.”

blank

“SİBEL CAN’IN YORUMUNDA HAYAL ETTİĞİMİ BULDUM”

Sözü ve müziği kendisine ait “Beş Dakika” şarkısında Sibel Can’la düet yapan ve dinlenme rekoru kıran şarkıyla hem de Sibel Can’la ilgili Tan Taşçı şunları söyledi : “Sibel Hanım’ın yorumunda hayal ettiğimi buldum. Çok önceden yıllar yıllar önce birkaç bestemi yorumlasın istemiştim, denk gelememiştik. Artık benden her şarkı istediğinde ona çok güzel hit’ler yapacağım, şarkımı ondan dinlemek çok keyifliydi.”

“DEMET AKALIN’IN ALBÜMÜNÜN ÇIKIŞI İÇİN EN UYGUN ŞARKI BENİMKİYDİ.”

Demet Akalın’ın son albümünün çıkış şarkısı olan sözü ve müziği Tan Taşçı’ya ait ”N’apıyorsan Yap” şarkısı, Akalın’ın ”Patronumu dinlemedim ve kendi isteğime göre böyle bir şarkıyla çıkış yaptım.” demesi ve sosyal medyadaki şarkıyla ilgili tartışmalar hatırlatılınca konuyla ilgili son noktayı Tan Taşçı şöyle koydu: ”Ben asla Demet’e ”Ya bu şarkıyı mutlaka al, çok tarz, gündemi alır götürür” falan gibi önerilerde bulunarak vermedim. Zaten Demet Akalın bugünlere, prodüktörü şunu söyledi, eleştirmenler şunu çok beğendi, gazeteciler çok sevdi diye ‘Demet Akalın’ olmadı. Eğer öyle olsaydı onlar ‘Demet Akalın’ olurdu. Ben Demet Akalın’ın bu özgürce kararı verip, bu farklı ve daha güncel sounda sahip bu şarkıyla çıkmasını ona şu an hiçbirimizin anlamadığı kadar artı şeyler kattığını düşünüyorum, ki keza çok rahatça söyleyebilirim albümde güzel şarkılar var ama çıkış için en uygun bu şarkının olduğuna ben de kanaat getiriyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.