Tan Taşçı konser albümü ile zirvede

Tan Taşçı dijital platformlarda zirveye yerleşti. Sanatçının “Söz-Müzik: Tan Taşçı” konser albümü yayınlandığı gün yerleştiği zirveyi bırakmıyor.

Tan Taşçı kariyerinin 15. yılında Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği “Söz&Müzik: Tan Taşçı” konser serisinin kayıtlarını Mart2020’den itibaren Youtube kanalında yayınlamış, her şarkının videosu oldukça fazla ilgi görmüştü. Sanatçı şimdi de bu konserin kayıtlarını dijital platformlarda dinleyicisi ile paylaştı.

Uzun bir ön çalışma ile hazırlanılan “Söz Müzik : Tan Taşçı” konser serisinde sanatçı, profesyonel müzik kariyerinde kendi yazdığı ve seslendirdiği şarkıların
yanı sıra Türk müzik piyasasında hatırı sayılır yorumcuların sesinden duyduğumuz ve imza attığı Söyleme, Eski Sevgili, O’na Söyle, Çanta, 5 Dakika, Hata,
Ağla Ağla, Nasıl Seveceğim, Benim Gibi Olmayacak gibi hitlerini yepyeni versiyonları ile bu konser serisinde sahneye taşımıştı.

Pandemi nedeniyle ara verilen konserlerin yenileri beklenirken, serinin ilk kayıtları dijital ortama taşınarak hem görsel hem audio olarak tüm servis sağlayıcılar aracılığıyla 12 Şubat 2021 cuma günü TCTVL etiketiyle müzikseverler ile paylaşıldı.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan albüm, çıktığı anda Apple Music platformunda albümler kategorisinde zirveye oturdu ve yerini kimseye bırakmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.