Tan Taşçı, İstanbul Uniq Açık Hava sahnesinde devleşti

Sadece kendi yazdığı şarkıları söylediği “Söz&Müzik: Tan Taşçı” konseptli turnesine Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla devam eden Tan Taşçı, dün gece İstanbul Uniq Açık Hava sahnesindeydi. Bu yaz seyirci rekorları kıran sanatçının yine tüm biletlerinin tükendiği konseri için İstanbullular çıkan fırtınaya aldırış etmeden konserden saatler öncesinde uzun kuyruklar oluşturdu.

YouTube video

Tan Taşçı, “Fırtınaya aldırış etmeden geldiniz, çok güzel bir Söz&Müzik gecesi olacak. İlk albümden şarkılar ile başlıyoruz.“ diyerek geceyi açtı. Ünlü sanatçı Asla, O’na Söyle, Rica Ederim, 5 Dakika, Ezberleri Bozalım, Elbet gibi hitleri ile seyircilerine duygusal anlar yaşatırken Hata, Paşa Paşa, Cumartesi ‘ndeki renkli performansı ile de Uniq’i dolduran müzik severleri ayağı kaldırdı.

Türkiye turnesinde birçok konserinde çiftlerin evlenme tekliflerine şahitlik yapan Tan Taşçı’nın Uniq konserinde de benzer anlar yaşandı. Sevda şarkısının bitmesi ile genç bir adam sevgilisine evlenme teklif etti. “Çok şık organizasyon” diyerek çifti ilk kutlayan da Tan Taşçı oldu.

blank

Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla Tan Taşçı, İstanbul’da yoğun istek üzerine 15-16-17 Ekim’de Harbiye Açık Hava sahnesinde olacak. Konserlerin sınırlı sayıda kalan biletleri passo’da satışta.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.