Tan Taşçı, Harbiye’de 7’de 7 yaptı

Tan Taşçı Dün Gece 7. Kez Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeydi.

Tan Taşçı, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşen “Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi Konserleri” serisinde yedinci kez

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nin sahibiydi. Taşçı’nın bu Harbiye konserine de saatler kala yine tüm biletler tükendi.

Ünlü sanatçı yağmur çamur dinlemeden konserine gelen binlerce İstanbullu’ya unutulmaz bir gece yaşattı.

Sadece kendi yazdığı şarkıları söylediği “Söz&Müzik: Tan Taşçı” konseptli konser serisinde “Asla” ile sahneye çıkan Taşçı’ya binlerce İstanbullu müziksever konser boyunca hep bir ağızdan eşlik eti.

Harbiye Dün Gece Tan Taşçı Şarkılarını Hep Bir Ağızdan Söyleyen Binlerce Müziksevere Ev Sahipliği Yaptı.

blank

“Hayalim Doğduğum Coğrafya’da Onların Şairi Olabilmek”

“Güzel Sonuçlar İle İçin Zaman Gerekir. Hiçbir Şey Birdenbire Olmamalı. ”

“Yeni Şarkıların Heyecanını Yaşıyorum.”

Tan Taşçı konserden önce basın mensupları ile bir araya gelerek soruları yanıtladı. “Bereketinizle geldiniz, hoşgeldiniz” diyerek basın mensuplarını karşılayan sanatçı rekor sizde 7. konseriniz de full geçti, neler düşünüyorsunuz? sorusuna “Estağfurullah, rekordan ziyade güzel bir seri ile güzel bir ivme yakaladık. Dünkü konserimiz efsaneydi, bugün gibi yağmurlu bir gündü. Ama o yağmurda herkes güneş gibi açtı, biz bile şaşırdık. Bu seneyi ben zaten şaşırarak ve mutlu olarak geçirdim. İnsan kendi mutluluğunu anlatamıyor. Ben herkesten fazla keyif alıyorum.” diyerek cevapladı. Harbiye konserlerinin önemini de dile getiren Taşçı, sorular üstüne kıyasa gerek olmadığını, insanın kariyerinde istediği noktaya gelmesi ve güzel sonuçlar alması için çalışmak ve zaman gerektiğini, “hiçbir şey birdenbire olmamalı” diyerek anlattı.

Yurtdışı planları sorulan sanatçı; “İşin aslı 15-20 senelik şarkılarım ile ülkemde bu işi icra ediyorum. Bu coğrafyada öyle duygular var ki; acılar, aşklar, güzellikler.Hepsini birlikte yaşadık. Ve henüz yeni birlikte paylaşarak, birbirimizi anlamaya başladık. Hayalim doğduğum coğrafyada onların şairi olabilmek. Belki ileride belli bir yaşa gelince olabilir:)” dedi.

Kış dönemi projeleri de merak edilen Tan Taşçı ” Sabırsızlıkla yeni şarkıların heyecanını yaşıyorum. Konserlerde söylememek için zor tutuyorum kendimi. Turneden sonra kısa bir mola sonra da albüm gelecek.” diyerek yeni albüm müjdesini de verdi.

Taşçı, Harbiye Açıkhava konserlerinin 8.’si için 17 Ekim pazar günü(bugün) de sahnede olacak.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.