Tan Taşçı, Hakan Aysev, Melek Mosso ve Rubato 2021’i sahnede karşıladı

Tan Taşçı’nın sanatçı dostları Hakan Aysev, Melek Mosso ve Rubato ile beraber hazırladığı #EvdeYılbaşı konserinde, hasret kaldığımız eski yılbaşı eğlenceleri, bu kez Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla, çevrimiçi cihazlarımızla evlerimize geldi.

31 Aralık 2020 21:00’de başlayan konser, 01 Ocak 2021 00:40’a kadar Passolive üzerinden canlı olarak yayınlandı. Taşçı, kariyerinin ilk çevrimiçi canlı konserini de bu özel yılbaşı gecesinde konukları ile verdi. Titizliği ile bilinen Tan Taşçı, dijital dünyada iyi bir ses ve görüntü kalitesi ile böyle konukları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

blank

Ünlü sanatçı ve konukları Hakan Aysev, Melek Mosso ve Rubato yeni yılı 3,5 saatlik uzun bir canlı yayın ile karşıladılar.

Tan Taşçı ve konukları 31 Aralık gecesinin açılışını uzun bir fasıl ile yaparken geceye sanatçıların solo performanslarının yanı sıra düetler de damgasını vurdu.
Fasıl sonrası Tan Taşçı solo ile devam eden konserde Tan Taşçı ve Hakan Aysev’in “Caruso” ve “Gel Barışalım Artık” düetleri gecenin ilgi çeken anlarından oldu.

Melek Mosso solo şarkılarının ardından Tan Taşçı besteleri “Ağla Ağla”, “Bilir mi?” ve Yıldız Tilbe coverı “Çat Kapı” düetleri için sahnede buluşan Taşçı ve Mosso, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu. “Ezberleri Bozalım” işbirliği ile yılın ilk aylarından itibaren adından söz ettiren Tan Taşçı ve Rubato, birlikte şarkıyı ilk kez canlı olarak yılın son gecesinde çevrimiçi konserde söylediler.

2021’e sahnede giren Tan Taşçı, Hakan Aysev, Melek Mosso ve Rubato, yeni yılı bir Ferdi Özbeğen klasiği “Gündüzüm Seninle(Aşkını Bir Sır Gibi)” performansı ile karşıladı. Yılbaşının en büyük klasiklerinden oryantal da(Nebahat Şenel) tam 00:00’da sanatçılara eşlik etti.

Uzun bir ön çalışma, provalar ve büyük bir heyecan ile hazırlanan Tan Taşçı ve Konukları #EvdeYılbaşı konseri, 3 saat 40 dakika boyunca müzik severlere
rengarenk dakikalar yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.