Tan Okulları O’nu unutmayacak!

Tan Okulları yönetimi, kurucuları Engin Kayan’ın adını yaşatmak için hatıra ormanı kurdu.

BURSA (İGFA) – Bursa’nın Balabancık mevkisinde geçen sene merhum babası Engin Kayan adına dikilen 2 bin fidan ağacın büyümeye başladığını vurgulayan Tan Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Erten Kayan, son günlerde peş peşe yanan orman yangınlarının tek çaresinin yeni fidanlar dikmek olduğunu açıkladı.

Bursa’nın eğitiminde önemli izler bırakan merhum babası Engin Kayan’ın aziz hatıralarını yaşatmak adına öğrencilerle birlikte fidanları el birliği ile diktiğini aktaran Kayan, “Kuraklığın açıkça ilimizi tehdit ettiği zor günlerde fidanları toprağın tutması bizleri sevindirdi.

Çevreye verdiğimiz önemi projelerimize de yansıttık. Tan Okulları; Bursa’nın yeşiline yeni tonlar eklemeye devam edecek” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.