Tamer Karadağlı’nın Savaşçı paylaşımı kriz yarattı!

Bir süredir ekran macerasına ara veren ve yayın tarihi adeta Arap saçına dönen Savaşçı dizisi ile Fox Tv arasındaki kriz büyüyor.

YouTube video

Bu sezon Savaşçı dizisi kadrosuna katılan başarılı oyuncu Tamer Karadağlı izleyici karşısına çıkmanın heyecanını yaşadığı şu dönemlerde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Savaşçı dizisi ile ilgili paylaşımda bulunan ve yayın tarihini açıklayan Tamer Karadağlı paylaşımını kısa süre sonra kaldırmak zorunda kaldı ve konuyla ilgili açıklama yaptı.

Fox Tv’de yayınlanan ve uzun süredir verdiği ara bir türlü son bulmayan Savaşçı dizisi ile ilgili kriz büyüyor. Limon Film imzalı Savaşçı dizisinin başrollerini Sarp Levendoğlu, Murat Serezli ve Tamer Karadağlı’nın paylaşırken yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Eray Koçak oturuyor. Yayın tarihi bir türlü netleşemeyen Savaşçı dizisi ile ilgili paylaşım yapan Tamer Karadağlı kısa süre sonra paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı.

OYUNCULARA PAYLAŞIM YASAĞI!

Fox Tv’nin Savaşçı dizisi oyuncularına paylaşım yasağı uyguladığı iddia edildi. Dizi ile ilgili hiçbir paylaşım yapılmaması istenen dizi ile ilgili Tamer Karadağlı’nın yaptığı paylaşım kriz yarattı. Instagram hesabından dizinin yayın tarihini açıklayan Karadağlı yaptığı paylaşımı kısa süre sonra kaldırdı ve konuya açıklık getirdi.

Tamer Karadağlı kaldırdığı paylaşımla ilgili: “FOX müjdeyi kendisi vermek istemiş. Farkındaysanız hiçbir arkadaşımız da paylaşım yapamıyor çünkü yasak. Çekimlere devam ediyoruz ama kanal bize hala bir gün veremedi. 17’sinde de olmayabilirmiş” dedi. Usta oyuncunun paylaşım için çektiği videodaki sitemli tavrı dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.