Talat Bulut’tan Yasak Elma’ya eğlenceli veda

Yasak Elma dizisinin Halit Argun’u Talat Bulut Instagram’dan yaptığı eğlenceli veda paylaşımıyla dikkat çekti. Halit Argun karakterinin ölmesinin diziye veda eden Talat Bulut’un “Öldü dediler, omuzlarda taşındım” notuyla yaptığı paylaşıma beğeni yağdı.

YouTube video

Yasak Elma dizisinde 4 sezondur başrol oynayan Talat Bulut, 85. bölümde diziye veda ediyor. Bulut’un canlandırdığı Halit Argun karakteri, Şahika, Ender ve Yıldız’la yaşadığı kavga sırasında merdivenden düşerek ölüyor.

Usta oyuncu Talat Bulut ise Yasak Elma’ya Instagram’dan paylaştığı eğlenceli bir videoyla veda etti.

Sosyal medyada fenomen olan Afrikalı cenaze dansçılarının müziği eşliğinde, set ekibinin eller üzerinde taşıdığı Bulut, daha sonra hep birlikte dans etmeye başlıyor.

Ünlü oyuncunun “Öldü dediler, omuzlarda taşındım” notuyla paylaştığı video izleyenleri güldürdü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.