Talat Bulut: Halit’in dirilmesine gerek yok

Yasak Elma dizisinden ayrılan Talat Bulut’un, dizinin yeni bölüm fragmanında yer alan “Halit yaşıyor” sözlerinin ardından diziye geri döneceği ileri sürüldü.

Usta oyuncu Talat Bulut, başrolünü oynadığı Yasak Elma dizisinin 85. bölümünde rol gereği ölerek diziye veda etti. Ancak dizisinin yeni bölüm fragmanlarında Talat Bulut’un canlandırdığı Halit karakterinin ölmediği ve geri döndüğü iması yapıldı.

“HALİT’İN DİRİLMESİNE GEREK YOK”

Dizide Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ile kavga ederken merdivenden düşüp ölen Bulut, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Spor kombiniyle dikkat çeken ünlü isim merak edilen soruya yanıt verdi. Talat Bulut açıklaması diziye dönmesinin söz konusu olmadığını belirterek “Böyle bir şey yok. Fatih Aksoy ile karşılıklı birbirimize teşekkür edip bunu video olarak da paylaştım. Halit geri dönmüyor. Yeni bir ekiple yeni bir iş yapılıyor. Halit öldü ve hikayesi bitti. Halit’in dirilmesine gerek yok” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.