Taksim bombacısının ifadesi ortaya çıktı! Örgüt beni içine çekmeye çalıştı!

Taksim İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısını düzenleyen Ahlam Albashır’ın yeni ifadesi ortaya çıktı. “Örgüt beni içine çekmeye çalıştı görevler teklif etti.” diyen Albashır, örgütle ilişkisinin kesilmediğini ve kendisini bırakmadıklarını söyledi.

İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 81 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısını düzenleyen Ahlam Albashır’ın ifadesi ortaya çıktı.

Saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashır’in emniyette verdiği ifadesinin detaylarına ulaşıldı. Albashır, “YPG ile tanışmam 2017 yılında Münbiç’te oldu. YPG üyesi olduğunu öğrendiğim Ahmed A. isimli bir erkekle tanıştım. Ahmed A. ile sevgili oldum. Sonra Ahmed, Cerablus’a gitti arkasından da ben gittim. Burada örgüt beni içine çekmeye çalıştı görevler teklif etti. Bir süre sonra Ahmed A.’nın izini kaybettim ama örgütle ilişkim kesilmedi. Onlar da beni bırakmadı” dediği öğrenildi.

Ahlam Albashır ile karı-koca rolü yaptığı Bilal Hassan’ın kaldığı Esenler’deki atölyenin sahibi Ferhat Habeş’in de terörle bağlantısı olduğu, sosyal medya hesabından terör propagandası yaptığı ve Kobani’den aldığı talimatla Albahsır ve Bilal Hassan’ı evinde misafir ettiği dile getirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.