Takipsizlik kararı sonrası Talat Bulut’un keyfi yerine geldi

Taciz iddiaları sonrası sosyal hayatında şapka takarak tanınmamaya çalışan Talat Bulut, savcılığın verdiği takipsizlik kararı sonrası ilk kez ortaya çıktı.

Oyuncu Talat Bulut’un adı rol aldığı ‘Yasak Elma’ dizisindeki bir kostüm asistanı taciz etmekle suçlanmıştı. Savcılığın yeterli delil olmadığından dolayı takipsizlik kararı verdiği Talat Bulut, ilk kez görüntülendi. Yaşanılan olaylar sonrasına dışarıda tanınmamak için şapkayla gezerek kendisini kamufle eden başarılı oyuncu, bu kez neşeli halleriyle dikkat çekti.

YARINLAR HER ZAMAN GÜZELDİR

Görüntülendiği zaman basın mensuplarından kaçan Talat Bulut, AVM’de basınla ayaküstü sohbet etti. Dizinin yeni sezonunda yer alacak olan Bulut, projeye geri dönüşü ve gönül koyduğu kişiler hakkında “Yarınlar her zaman çok güzeldir” dedi. Keyifli halleriyle dikkat çeken ünlü oyuncu, neşesinin her zaman yerinde olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.