Taburcu olan Fatih Terim’den ilk açıklama

Koronavirüs tedavisinin ardından taburcu olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ilk açıklamasında ligleri zamanında iptal etmeyen TFF’ye göndermede bulundu. Koronavirüse yakalanmadan önce, Beşiktaş maçının ardından ligleri tatil etmeyen Türkiye futbol Federasyonu’nu sert uyaran Fatih Terim “Şu top toplayıcı çocukların eldiven giymesi bir şey ifade etmez. Bizim canımız, ailemiz yok mu. Hiç mi Allah’tan korkmuyorsunuz” demişti. Terim’in son paylaşımında ‘akılla sınananlar’ diyerek TFF’yi işaret ettiği yorumu yapıldı.

Corona Virüs teşhisi ile hastanede bir süredir tedavi gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün yapılan kan ve tomografi tetkikleri sonucu, tedavisini gerçekleştiren Prof. Dr. Ferah Ece başkanlığındaki uzman hekimler tarafından oluşan komisyon kararı ile taburcu edildi.

Tecrübeli teknik adam taburcu olmasının ardından ilk açıklamasını Instagram hesabından yaptı. Terim açıklamasında, “Tüm dünyanın geçtiği bir sınav bu. Kimimiz virüsle, kimimiz sabırla, kimimiz akıl ve izanla sınanıyoruz. Allah, herkesin sınavını, kalbine göre versin.. Ben, bu sınavdan çok şey öğrenerek çıkacağım.” ifadelerine yer verdi.

İşte Fatih Terim’in açıklaması:

Tüm dünyanın geçtiği bir sınav bu… Kimimiz virüsle, kimimiz sabırla, kimimiz akıl ve izanla sınanıyoruz. Allah, herkesin sınavını, kalbine göre versin… Ben, bu sınavdan çok şey öğrenerek çıkacağım. Daha çok kıymet bilecek, karantina süreci sonrası aileme ve sevdiklerime daha çok vakit ayıracağım.

Ürettiğim, katkı sağladığım her şeyin bana daha çok huzur vermesini sağlayacağım. Daha çok affedeceğim, daha az üzülmeye çalışacağım.

Hastane aşamasını tamamlayıp evimdeki aşamaya geçiyorum.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Bu süreçte başta Prof.Dr.Ferah Ece olmak üzere tüm Liv Hospital doktorlarına, çalışanlarına; desteğini, duasını eksik etmeyen büyüklerime, arkadaşlarıma, dostlarıma; oyuncu evlatlarıma ve yol arkadaşlarıma; başta kalbi sarı kırmızı atan canlarım olmak üzere tüm renklere gönül vermiş kardeşlerime; sabırla ve umutla yanımda olan aileme teşekkür ederim.

Ne olur, imkanlarınız el verdiğince evinizde kalın ve kendinizi koruyup önlemlerinizi alın.

Dün olduğu gibi bugünden sonra da ettiğim her duada, bu virüsle mücadele eden tüm savaşçılar ve hayatlarını, hayatlarımız için adayan tüm sağlık emekçileri olacak. Herkese elim kalbimde şükranlarımı sunuyorum…

TFF’YE GÖNDERME

Koronavirüse yakalanmadan önce, Beşiktaş maçının ardından ligleri tatil etmeyen Türkiye futbol federasyonunu sert uyaran Fatih Terim “Şu top toplayıcı çocukların eldiven giymesi bir şey ifade etmez. Bizim canımız, ailemiz yok mu. Hiç mi Allah’tan korkmuyorsunuz” demişti.

Terim’in son paylaşımında ‘akılla sınananlar’ diyerek TFF’yi işaret ettiği yorumu yapıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.