Suzan Kardeş bir hayalini daha gerçekleştirdi

Başarılı sanatçı Suzan Kardeş, 24 Ekim Perşembe günü Birleşmiş Milletler Günü’nü Moda Kayıkhane’de Birleşmiş Milletler ekibi ile beraber kutladı.

Birleşmiş Milletlerin amacı uluslararası güvenliği sürdürmek, ülkeler arasındaki iyi ilişkileri pekiştirmek, ekonomik, sosyal, kültürel işbirliği sağlamak ve insanlık sorunlarının çözümünde temel hak ve özgürlüklerin geliştirilmesinde birlikte çalışmalar yapmaktır. Bu amaca hizmet etmek ve birliği arttırmak adına kutlanıldığı günde Birleşmiş Milletler ekibinden Türk ve birçok yabancı uyruklu çalışanlar olmak üzere tüm evrensel kültürün bir arada olunduğu bu günde keyifli anlara şahit olundu.

Birleşmiş Milletler Günü’nü kutlamak adına bir araya gelinen etkinlikte, Mehmet Işkın Birleşmiş Milletler ekibini temsilen Suzan Kardeş’e çiçek takdim ederek ‘’Bu özel günde Suzan Kardeş’i en uygun isim olarak düşündük. Bir arada tutan ve birliği en güzel haliyle temsil ettiği için burada bir arada bulunmak istedik. Herkes Suzan’ın konserine gitmeli ve Balkan ezgilerinin rüzgarına kapılmalı. ‘’ şeklinde duygularını dile getirdi.

blank
Suzan Kardeş

Suzan Kardeş’’ Bugün benim için o kadar değerli ki. Sizlerle bir arada olmak ve böyle güzel birleştirici bir günde sizin gibi değerli insanlarla bir arada olmak benim hayalimdi. Yine bir hayalimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Birleşmiş Milletler ile ortak özelliğimiz sanırım bir arada tutmak ve birliği arttırmak. Biz biriz ve kimse bizi ayıramaz. Biz kültürel zenginliğimiz ile çok güzeliz.’’ Şeklinde duygularını ifade etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.