SUWEN’in ilk özel davetine büyük ilgi

Türkiye’nin en hızlı büyüyen kadın iç giyim perakende markası SUWEN, yeni reklam filminde marka yüzü olan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile gerçekleştirdiği “İçimde SUWEN Var” davetiyle büyük yankı uyandırdı.

Ses getiren reklam filminin kutlandığı davete, Arzu Kunt, Özlem Ada Şahin, Özge Ulusoy, Sarah Malouh, Batya Kebudi, Yılmaz Kunt, Yeşim Ceren Bozoğlu, Gizem Hatipoğlu gibi birbirinden önemli isimler katıldı.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen kadın iç giyim perakende markası SUWEN, yeni reklam filmi için ekranların sevilen yüzü ve başarılı oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile anlaştı. Bu önemli birliktelik, ilk defa bir reklam kampanyasına imza atmanın heyecanını yaşayan Melisa Aslı Pamuk’un da katıldığı Raffles İstanbul’da gerçekleşen çok özel bir davetle kutlandı.

Klişeleşmiş kalıplara sığmayan, birbirinden farklı kadın profillerine yer veren reklam filmi “İçimde SUWEN Var!”, kadınların yaşamın her alanında özgür ve özgüvenli bir şekilde yaşayabileceklerini ortaya koyuyor. Tüm kadınlara ilham kaynağı olan yeni reklam filminin ve SUWEN tasarımlarının sergilendiği davet yoğun ilgi gördü. Bu özel davette konuşma yapan SUWEN Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Can Dilek, “Türkiye genelinde kadınların iş gücüne katılım oranı %33,6, yönetici konumunda bulunan kadınların oranı ise %18,2’dir. %90 kadın çalışanımız ve %24 kadın yöneticimizle SUWEN olarak Türkiye ortalamasının üzerinde olduğumuz için memnunuz. Bugün burada sizlerle birlikte olmamızın heyecanı ile beraber kadına değer veren bir marka olarak hepiniz adına TEV ile birlikte Kendine Yeten, Geleceğe Yetişen Kızlar burs fonuna bağış yaptığımızı ve maddi imkanı kısıtlı üniversite öğrencilerinin yanında olduğumuzu memnuniyetle duyurmak istiyorum. SUWEN Türkiye’nin en hızlı büyüyen kadın iç giyim perakende markası olarak şu an tam 38 şehirde, 143 mağaza sayısına ulaştı ve 700’e yakın çalışanı ile örnek gösterilen bir marka pozisyonuna sahip. Hedefimiz Türkiye’den özgün, kendine güvenen Türk kadınını temsil eden bir dünya markası çıkarmak! Bu doğrultuda Romanya’da 3 farklı noktada mağazalarımızı açtık. Kadın gücüyle büyüyen bir marka olmamızın yanı sıra SUWEN sutyenlerini deneyen her 10 kadından 9’u bir diğer kadınlara tavsiye ediyor. Geçtiğimiz sene bağımsız bir araştırma şirketi tarafından düzenlenen ve kadınların %94’ünün tavsiye ederek, tercihi olduğumuzu öğrenmekten memnuniyet duyuyoruz. Yine geçtiğimiz yıl “İçimde SUWEN Var” mesajını taşıyan ilk reklam filmimizi yayınladık ve iç giyim kategorisinde bu reklamımızla da ses getirdik. Yeni reklam filmimizde ise bize güçlü bir kadının yani başarılı oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un destek vermesinden çok mutluyuz.’’ şeklinde yaptığı konuşmada dünden bugüne SUWEN’i anlatırken, bu çalışmaya dair duydukları mutluluğa da değindi.

Davete katılan tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü de kutlayan SUWEN Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Can Dilek; markanın yüzü, başarılı oyuncu Melisa Aslı Pamuk’u sahneye davet etti. Başarılı oyuncu Melisa Aslı Pamuk sahnedeki konuşmasında “İçimde Suwen Var!” sloganlı bu kampanyanın yüzü olmaktan duyduğu mutluluğu ve heyecanı paylaştı. Can Dilek ile Melisa Aslı Pamuk’un konuşmalarından sonra büyük ilgi gören reklam filmi yayınlandı. Alkışlarla kutlanan reklam filmi, yoğun talep üzerine yeniden izlendi. Daha sonra çekim sırasında yaşanan heyecan dolu anları aktaran Can Dilek ve Melisa Aslı Pamuk tüm konukları backstage videosunu izlemeye davet etti.

SUWEN’in ilk özel daveti olma özelliğini de taşıyan ve yoğun ilgi gören bu organizasyona, magazin, moda, cemiyet, sosyal medya ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.