Sütaş’a ‘kurumsal’ ödül

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin halka açık olmayan reel sektör kategorisinde verdiği Kurumsal Yönetim Ödülünü üst üste 7’nci kez Sütaş aldı.

BURSA (İGFA) – Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) bu yıl 14’üncüsünü gerçekleştirdiği Kurumsal Yönetim Zirvesi’nde, Kurumsal Yönetim Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Halka açık olmayan reel sektör kategorisinde birincilik ödülü Sütaş’ın oldu.

Kurumsal Yönetim Zirvesi’nde düzenlenen törende ödülü alan Sütaş Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Yılmaz, sürdürülebilir bir kurumsal yapı için kurumsal yönetim anlayışını bir yol gösterici olarak ele aldıklarını belirtti. Kurumsal yönetim ilkeleriyle bir yandan süt değer zinciri entegrasyonunun gelişirken diğer yandan da yeni coğrafyalara açılarak büyüdüğünü ifade eden Yılmaz, “Bu değerlere bağlı kalmak ve kurumsal yönetim ilkelerini kararlarımıza yön veren bir pusula olarak görmek Sütaş’ın sürdürülebilir büyümesine destek oluyor” dedi.

Duygu Yılmaz, “Herhangi bir yasal zorunluluğumuz olmamasına rağmen 2015 yılından beri kurumsal yönetim ilkelerine uyumumuz, bağımsız derecelendirme kuruluşları tarafından değerlendiriliyor. Kurumsal Yönetim Ödülleri’nde 7 yıldır üst üste halka açık olmayan şirket kategorisinde en yüksek nota sahip şirket ödülünü almaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.