Survivor’da koronavirüs paniği!

Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve dünyanın dört bir yanına yayılan koronavirüsü Survivor’un çekildiğini Dominik’te de görüldü. Şimdi herkes Survivor’un ertelenip ertelenmeyeceğini merak ediyor.

Çin’in Vuhan kentinden dünyaya yayılan ve binlerce insanın ölümüne sebep olan yeni tip koronavirüs etkisini göstermeye devam ediyor. Son olarak korona virüsü, Dominik Cumhuriyeti’nde de görüldü. Dominik’te yaşayan 5 kişide virüs tespit edildi ve önlemler hat safhaya çıkarıldı.

GÖZLER ACUN ILICALI’DA

Yıllardır Dominik Cumhuriyet’inde Survivor adlı yarışmasının çekimlerini gerçekleştiren televizyoncu Acun Ilıcalı’nın ne yapacağı ise henüz bilinmiyor. Gözlerin çevrildiği Ilıcalı, konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Survivor yarışmasının devam edip etmeyeceği, hangi önlemlerin alınacağı merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.