Survivor şampiyonu İsmail Balaban İlayda Şeker ile evleniyor!

Survivor 2021 yarışmasında gösterdiği performansla şampiyon olan Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban evleniyor. Yarışmada annesiyle sorun yaşayan nişanlısı Gamze Atakan’dan ayrılan Balaban yarışmadan sonra görüşmeye başladığı İlayda Şeker ile evililik kararı aldı.

YouTube video

Survivor 2021’de gerek performansı gerekse özel hayatıyla dikkatleri üzerine çekip çok konuşulan Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban evlilik kararı aldı. Survivor 2021 yarışmasına Gamze Atakan’la nişanlı olarak gelen İsmail Balaban, nişanlısının annesiyle yaşadığı sorunla ekranlara gelmiş o dönem çok konuşulmuştu. İsmail Balaban’ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban, Survivor 2021 sezonunda yarışan oğlu İsmail Balaban’ı arayarak, müstakbel gelini Gamze Atakan hakkında çok konuşulan açıklamalar yapmıştı.

blank

Anne Ümmü Gülsüm Balaban, oğlu İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan ve ailesi için ”Beni yılan gibi soktular oğlum. O kız bıraktığın gibi değil” diyerek izleyenleri şaşkına çevirmiş anne-oğul ve Gamze Atakan arasında yaşananlar günlerce konuşulmuştu.

İLAYDA ŞEKER’A ARABA HEDİYE ETTİ

İsmail Balaban Survivor yarışması bittikten sonra İlayda Şeker ile görüşmeye başladı. Survivor’da aynı takımda yer alan İlayda Şeker ve İsmail Balaban’ın sürpriz aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Sevgilisine araba hediye ettiği öğrenilen Balaban ve Şeker, arkadaşlıklarını evlilikle taçlandırma kararı aldı. Magazin kulislerinden gelen son dakika bilgisine göre, ikili önümüzdeki aylarda yapacakları düğün için şimdiden hazırlık yapmaya başladı.

İLAYDA ŞEKER: KENDİMİ 5 YIL SONRA ELMALI’DA GÖRÜYORUM

Sosyal medya hesabından hayranlarıyla soru cevap şeklinde görüşmeler yapan İlayda Şeker, hayatının anlamının İsmail Balaban olduğunu söylemiş, “5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?” sorusuna “Antalya, Elmalı’da” cevabı vermişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.