Survivor Hasan’a babalık davası şoku!

Survivor’un dikkat çeken isimlerinden olan eski dansçı Hasan Yalnızoğlu’nun evlilik dışı ilişkiden çocuk sahibi olduğu ve kız çocuğunu kabul etmediği iddia ediliyor!..

Romanyalı anne Andrea, şimdilerde 6 yaşında olan kızı Esila’nın babasının Hasan Yalnızoğlu olduğu iddiasıyla soluğu Anadolu Adliyesi’nde aldı ve Hasan Yalnızoğlu’na Babalık Davası açtı.

blank

Mahkeme hem anne, hem de babadan DNA örneği isterken, anne Andera’nın DNA raporunu mahkemeye sunduğu, ancak Hasan Yalnızoğlu’nun DNA örneği vermekten kaçındığı ve çocuğu kabul etmek istemediği öğrenildi.

Hasan Yalnızoğlu

Hasan Yalnızoğlu’nun evlilik dışı ilişki yaşadığı Andrea ve kızı Esila’ya, bugüne kadar maddi veya manevi, hiçbir şekilde yardım etmediği iddia edilirken, minik Esila’nın, babası olduğu iddia edilen Hasan Yalnızoğlu’na olan aşırı benzerliği de dikkat çekiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.