Survivor 2021 gönüllüler takımı belli oldu!

Survivor Türkiye 2021 kadrosu belli oldu. Merakla beklenen Survivor 2021, ünlüler – gönüllüler şeklinde yapılacak. Survivor ünlüler takımı kadrosu sonrasında gönüllüler takımı yarışmacıları da açıklandı.

Survivor 2021 yarışması için geri sayım başladı. Ünlüler ve gönüllüler olarak ekrana gelecek Survivor 2021, 9 Ocak Cumartesi günü saat 20.00’dan itibaren TV8 ekranında izleyicisi ile buluşacak. Survivor 2021’in yarışmacıları da belli oldu. Daha önce sunuculuk yapan Hanzade gönüllüler takımında yer aldı.

SURVİVOR TÜRKİYE 2021 ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER KADROSU

Survivor Türkiye’nin 2021 sezonu 9 Ocak Cumartesi günü TV8 ekranlarında başlayacak. Geçen sezonu Cemal Can Canseven’in şampiyon olarak tamamlamıştı. Survivor Türkiye 2021, ünlüler – gönüllüler arasında kıyasıya mücadeleye sahne olacak. Survivor 2021’den ikinci tanıtım da geldi. Yeni dönemde gönüllüler takımında; Uğurtan, Sancakay, Emin, Hanzade, Yunus Emre, İlayda Şeker, Poyraz, Sena, Ayşe, Reşat Hacıosmanoğlu, Aleyna ve Steven yarışacak.

SURVIVOR TÜRKİYE 2021 GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

Sancakay Ilım Morgül
Sancakay Ilım Morgül
Hanzade Ofluoğlu
Hanzade Ofluoğlu
İlayda Şeker
İlayda Şeker
Aleyna Tutuş
Aleyna Tutuş
Ayşe Yüksel
Ayşe Yüksel
Emin Günenç
Emin Günenç
Yiğit Poyraz
Yiğit Poyraz
Sultan Reşat Hacıahmetoğlu
Sultan Reşat Hacıahmetoğlu
Steven Salam
Steven Salam
Uğurtan Dora
Uğurtan Dora
Yunus Emre Karabacak
Yunus Emre Karabacak
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.