Survivor 2020 ne zaman başlıyor? Survivor 2020 fragmanı yayında!

Survivor 2020 fragmanı yayınlandı. Survivor tutkunlarının heyecanla beklediği fragman yayınlandı. 16 Şubat 2020 tarihinde başlayan Survivor 2020 fragmanında ünlüler ve gönüllüler kadrosu yer aldı.

Survivor 2020 fragmanı yoğun ilgi görüyor. Survivor tutkunlarının heyecanla beklediği fragman yayınlandı. 16 Şubat 2020 tarihinde başlayan Survivor 2020 fragmanında ünlüler ve gönüllüler kadrosu yer aldı.

SURVIVOR 2020 ÜNLÜLER TAKIMI

YouTube video

SURVIVOR 2020 GÖNÜLLÜLER TAKIMI

https://www.youtube.com/watch?v=h9wGK1I9shQ

SURVİVOR YARIŞMACILARI KİMLER OLACAK?

ÜNLÜLER TAKIMI

Survivor ünlüler takımında ise Barış Murat Yağcı, Mert Öcal, Şaziye İvegin Üner, Uğur Pektaş, Sercan Yıldırım, Derya Can Göçen, Parviz Abdullayev, Aycan Yanaç, Elif Yıldırım Gören, Tuğba Melis Türk, Ersin Korkut

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Survivor gönüllüler takımında ise Yasin Obuz, Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Makbule Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Tayfun Erdoğan, Burak Yurdugör yarışacak.

SURVIVOR 2020 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor ünlüler gönüllüler 16 Şubat Pazar günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.