‘Survıvor 2017’ rakiplerini ikiye katladı

Ekranlarda yayınlanan farklı formatlarda bir çok yarışma arasında, ‘Survıvor 2017’nin medyada en çok konuşulan yarışma programı olduğu ortaya çıktı. Yayınlandığı ilk günden beri hiç gündemden düşmeyen ve Acun Ilıcalı’nın formatını yurt dışına da taşıdığı ‘Survıvor 2017’de hızla finale yaklaşılırken, Medya Takip Ajansı Interpress’in verilerine göre yarışma ile ilgili geçen ay yazılı basına 294 haber yansıdığı tespit edildi.

Yarışmalar medyanın da ilgisini çekiyor

Televizyon kanallarında yayınlanan yarışma programlarının medyaya yansımalarını inceleyen rapora göre, yarışma programları ile ilgili geçtiğimiz ay yazılı basında 700’e yakın haber çıktığı belirlendi. En çok konuşulan yarışma programları listesinin ikinci sırasında ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ın sunduğu ve en çok izlenen yarışmalardan biri olan ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yer alırken, yarışma ile ilgili yazılı basına 119 haber yansıdığı görüldü. Ali İhsan Varol’un kendine has sunumuyla ekrana gelen fenomen yarışma ‘Kelime Oyunu’ ile alakalı ise yazılı basında 40 haber yer aldığı saptandı. Ali Sunal’ın renkli sunumuyla ekranlarda olan bilgi yarışması ‘Bir Sorun Mu Var’ hakkında 38 haber çıkarken, Ramazan ayında başlayan ve tartışmalara yol açan ‘Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’ ise 34 habere konu oldu.
Geçtiğimiz ay yazılı basında en çok konuşulan diğer yarışma programları ise sırasıyla ‘Çocuktan Al Haberi’, ‘Karavan’, ‘Herkes Kazanır’, ‘Altın Petek’ ve ‘İyi Fikir’ olarak sıralandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.