Survivor 2017 farkını ortaya koydu

Televizyon kanallarında farklı formatlarda onlarca yarışma programı yayınlanırken, haftanın beş günü ekranlarda yer alan ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı olan ‘Survıvor 2017’ nin medyada da en çok konuşulan yarışma olduğu belirlendi. Türkiye’nin yanı sıra başarısını yurt dışına da taşıyan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın çok büyük bir ekiple hazırlayıp sunduğu ‘Survıvor 2017’ nin geçtiğimiz ay yazılı basında çıkan 249 haberle farkını ortaya koyduğu tespit edildi.

Medyada 700’ü aşkın yarışma haberi yer aldı

Medya Takip Ajansı Interpress’in kanallarda yayınlanan programların yazılı basına yansımalarını kapsayan haber incelemesine göre, geçen ay çeşitli kanallarda yayınlanan yarışma programları yazılı basında toplam 735 haberle gündeme gelirken açıklanan haber sıralamasına göre, genç ve yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım tarafından sunulmaya başlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster’ adlı yarışma yazılı basında 109 haberle ikinci sırada yer aldı. Farklı formatıyla en çok izlenen yarışmalardan biri olan ve sunuculuğunu Seda Akgül’ün yaptığı ‘Kısmetse Olur’ ile ilgili ise basında 84 haber çıktığı belirlendi. Acun Ilıcalı’nın sevilen yarışmalarından olan ‘O Ses Türkiye’ hakkında da yazılı basına 50 haber yansıdığı saptandı. Özellikle jürisinde yer alan isimlerin ön plana çıktığı ve her gün değişik bir kıyafetle jüri ve seyircinin karşısına çıkan yarışmacıların hünerlerini sergiledikleri ‘İşte Benim Stilim’ adlı yarışma ile ilgili ise geçen ay yazılı basında 37 haber yer aldığı tespit edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.