Sürprizlerle Dolu İrlanda Draması “Smother” İkinci Sezonuyla BBC First Ekranlarında

Gerilim dolu aile draması “Smother”, davetsiz bir misafirin gelişi sonucunda ortaya çıkan yeni sırlar ile 20 Haziran Pazartesi günü saat 21:00’da altı bölümden oluşan ikinci sezonuyla BBC First ekranlarına dönüyor.

İrlanda’nın kıyısında yer alan küçük bir kasabada geçen hikaye, Val Ahern’in kocası Denis’in trajik ölümü etrafında gelişiyor. Denis’in ölmesini isteyen pek çok kişinin olduğunu fark eden Val, olanları gözden geçirerek eşinin geçmişini araştırıyor ve ortaya çıkan tehlikeli sırlar ikinci sezonda da Ahern ailesini derinden sarsıyor. Jenny, Anna ve Grace’in anneleri Val, eşi Denis’in ölümünden sonra ortaya çıkan bu karanlık sırların ve onun esrarengiz geçmişine dair parçaların peşinden gitmeye devam ediyor. Davetsiz misafir Finn’in Denis’in oğlu olduğunu iddia ederek Ahern’lerin kapısına gelişiyle Val ve ailesinin hayatı bir kez daha altüst oluyor. Val’in bir arada tutmak için büyük çabalar harcadığı ailesini yeni sezonda bekleyen bu sarsıcı sürpriz, izleyicilere soluksuz bir seyir keyfi sunmaya hazırlanıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.