Sürdürülebilir ambalaj çözümlerini The Battery Show’da tanıtacak

Verimliliği artıran çalışmalarıyla sektöre yön veren CHEP, 29 Haziran tarihinde Stuttgart Messe’de düzenlenecek olan The Battery Show’da, elektrikli araçların bataryalarının taşınmasına yönelik geliştirdiği yenilikçi ve sürdürülebilir ambalaj çözümlerini tanıtmaya hazırlanıyor.

İSTANBUL (İGFA)- BloombergNEF’in yaptığı araştırmaya göre, 2021’de 6,5 milyonu bulan elektrikli araç satışının, 2040 yılına kadar 70 milyonun üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

Bu durum, dünyanın dört bir yanındaki orijinal ekipman üreticilerinin (OEM), tehlikeli ve maliyetli lityum-iyon bataryaların paketlenmesi ve taşınması ile ilgili yaşayacakları zorlukları da gündeme getiriyor.

Brambles grubunun bir parçası olan CHEP Otomotiv, paylaşıma ve yeniden kullanıma dayalı iş modeli ile, lityum-iyon bataryalara yönelik sürdürülebilir, ölçeklendirilebilir ve güvenli tedarik zinciri çözümleriyle alanında fark yaratarak, tedarik zinciri akışının hızlanmasına katkı sağlıyor.

Geçtiğimiz günlerde Odette’in Prag’da düzenlediği “Sürdürülebilir Tedarik Zinciri Çözümleri Yaratmak” konferansında elektrikli araç bataryalarının güvenle taşınması üzerine bir konuşma gerçekleştiren CHEP, The Battery Show’daki standında çözümlerini Stuttgart’ta, ziyaretçilerle buluşturmayı hedefliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.