Süper Lig’de şampiyon Beşiktaş

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunun perdesi, şampiyonun ve küme düşen son takımın belirleneceği 42. ve son hafta maçlarıyla kapandı.

YouTube video

Göztepe’yle karşılaşan Beşiktaş , rakibini 2-1 mağlup ederek 84 puanla mutlu sona ulaştı. Averajı şampiyonluk yarışında çekiştiği Galatasaray ’dan daha iyi olan siyah-beyazlılar, toplamda 16’ncı şampiyonluğuna imza attı. Galatasaray, sahasında Helenex Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup ederek sezonu 84 puan ve averajla 2’nci sırada bitirdi. Denizlispor, Erzurumspor ve Ankaragücü’nün veda ettiği ligde küme düşen 4. ve son takım da Gençlerbirliği, oldu.

blank

Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş’ta Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde ilk şampiyonluk sevincini yaşadı.

Süper Lig’de Gaziantep, Sivasspor, Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor, Yeni Malatyaspor’u çalıştıran Yalçın, futbolculuğu döneminde şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş’ı teknik direktörlüğünde de şampiyonluğa taşımayı başardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.