Sunucu Esra Erol, Arakan’ı unutmadı

Sunucu Esra Erol, dün Atv ekranlarında yeni sezona ‘merhaba’ dedi.

Atv’de irbirinden farklı konu ve konuklarla izleyicisiyle buluşan Esra Erol, yeni formatıyla izleyicinin yüreğine dokundu.

Programda çocukluğunda yaşadığı bayramları anlatan bir klip hazırlayan Erol, sokağa çıktı ve görevi başındaki polislerimizi, yalnız yaşayan yaşlıları ziyaret etti. Ünlü sunucu, kaleme aldığı mektubunda ise acılı coğrafyalarda yaşayan mazlumları da unutmadı. Arakan’da yaşanan insanlık dramını hatırlatarak, “Onlar da bayram yapabilseler” ifadelerini kullandı.

Bayrama özel olarak hazırladığı video sosyal medya en çok konuşulanlar arasında yerini alan Esra Erol’un, yeni formatı izleyiciden tam not aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.