Sünnet düğünündeki dansöz olayında yeni gelişme

Sosyal medyada ortaya çıkan ve büyük tepki çeken sünnet düğününe ilişkin görüntülerle ilgili soruşturma tamamlanarak 6 kişi hakkında dava açıldı.

Sosyal medyada görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından büyük tepki çeken sünnet düğününe ilişkin tahkikat tamamlandı.

‘Çocuğun Cinsel İstismarı ve hayasızca hareket’ suçundan yargılanacak.

Aralarında üç dansöz, sünnet çocuğunun annesi, babası ve amcasının da olduğu 6 kişi hakkında dava açıldı. İzmir Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan İddianamede anne ve babanın “Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali’ suçundan, dansözler ise ‘Çocuğun Cinsel İstismarı ve hayasızca hareket’ suçundan cezalandırılması istendi.

Zanlılar olayın görüntülerinin sosyal medyada yayımlanmasının ardından gözaltına alınmış ve ifadeleri alındıktan sonra ‘adli kontrol’ tedbiri ile serbest bırakılmıştı.

Skandal sünnet düğününde dansöz oynatılmasında 6 kişi serbest bırakıldı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.