Sunis Efes Royal Palace’ta Ebru Gündeş seferberliği

15 Nisan’da sezon açılışını yapacak olan Sunis Efes Royal Palace’ta Ebru Gündeş seferberliği…

Yaz sezonuna Ebru Gündeş konseri ile merhaba diyecek olan İzmir’in ünlü tatil mekanı Sunis Efes Royal Palace, 15 Nisan’da gerçekleştirilecek konser için adeta seferberlik ilan etti.

Gece için 30 metrelik özel bir kırmızı halı hazırlayan otel yönetimi, konserde servis yapacak personelini özel bir eğitime tabi tutuyor. Masa düzeninden, servis ve sunumlara bir çok konuda personelini açılış gecesine hazırlayan otel yönetimi, her konuda ince eleyip sık dokuyor. 1000 kişilik balo salonuna yoğun talep dolayısıyla takviyeler yapan otel yönetimi, ayrıca gece için 500 adet havai fişek siparişi verdi.

15 Nisan açılış konserinin ardından aralarında Bülent Ersoy, Hande Yener, Volkan Konak ve Serdar Ortaç gibi isimlerinde bulunduğu birbirinden ünlü sanatçılarla yaz boyu müziğin hiç susmayacağı Sınis Efes Royal Palace, turizmde beklenen muhtemel krizi gerçekleştireceği 23 konser ile fırsata çevirmeyi başardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.