Süleyman Turan’ın ölümüyle ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı!

Yeşilçam’ın usta ismi Süleyman Turan, Kadıköy’deki evinde kalp krizi geçirerek vefat etti. Ünlü sanatçının ölümüyle ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı.

Sinema sanatçısı Süleyman Turan, Kadıköy’deki evinde kalp krizi geçirerek vefat etti. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Turan’ın cenazesi Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

Süleyman Turan’ın kapıdaki gazeteleri almamasından şüphelenen komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir yardımıyla içeri girdi ve usta oyuncunun cansız bedeniyle karşılaştı.

Süleyman Turan’ın iki gün önce hayatını kaybettiği belirlendi.

“BENİ KALAMIŞ’A GÖMÜN”

Kalamış aşığı olan Süleyman Turan’ın her defasında dostlarına, “Ben Kalamış aşığıyım beni Kalamış’a gömün” dediği öğrenildi.

Süleyman Turan’ın ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.