Şükran Ovalı ve Caner Erkin’in kız Mihran büyüdü!

2017 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Şükran Ovalı ve futbolcu Caner Erkin’in kızları Mihran Ela büyüdü. Kocaman olan Mihran’ın annesine olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medya kullanıcıları anne kızın fotoğraflarını beğeni yağmuruna tuttu.

Asena Atalay ile boşanmasından kısa bir süre sonra Şükran Ovalı ile dünyaevine giren Caner Erkin çifti evliliklerini kızları ile taçlandırdı. Ünlü çiftten Şükran Ovalı Mihran Ela adını verdikleri kızları ile sosyal medya üzerinden paylaşım yapıyor.

Oyuncunun kızını görenler benzerlik karşısında şaşkınlık yaşarken, tatlılığı ise herkesin dikkatini çekiyor. Mihran’ı gören sosyal medya kullanıcıları “güzelliğini annesinden almış” gibi yorumlarda bulundu.

İşte Mihran ve annesi Şükran Ovalı’nın fotoğrafları…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.