Sucuklarını yediği için kediye tekme atan zanlıya 900 lira ceza

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sokak kedisini tekmeleyen R.S.'ye 900 lira idari para cezası kesildi. R.S., gazetecilere yaptığı açıklamada ise kedinin iş yerine girerek askıdaki sucukları yediğini, kızarak tekme attığını söyledi.

Pelitlibağ Mahallesi’nde yaşayan bir kişi, market işleten R.S’nin bir sokak kedisini tekmelediğini gerekçe göstererek şikayetçi oldu.

Polisin yaptığı incelemede güvenlik kamerası kayıtlarında R.S’nin kediyi yolda yürürken tekmelediği görüldü.

İŞ YERİNDEKİ SUCUKLARI YEDİĞİ İÇİN TEKME ATMIŞ!

Ekiplerce R.S’ye hayvana şiddet uyguladığı suçlamasıyla 900 lira idari para cezası uygulandı.
R.S, gazetecilere yaptığı açıklamada, kedinin iş yerine girerek askıdaki sucukları yediğini, kızarak tekme attığını söyledi.

Hayvana zarar verdiği için üzgün olduğunu anlatan R.S, “O bana zarar verdi. Ben de ona tekme attım. Cezasını 900 lira ödedim. Sosyal medyada abartmışlar.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.