Suat Suna’nın uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni albümü “SENİ BULDUM” çıktı

Her albümü ile izleyenlerinin gönlünde taht kuran pop müziğinin sevilen ismi, kaliteli yorumcu Suat Suna’nın uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni albümü “SENİ BULDUM” 14 Şubat Sevgililer gününde çıkıyor. Seyhan Müzik’ten çıkan ve tüm sevenlere armağan niteliğindeki bu özel albümün içinde yer alan eserlerin tamamının söz ve müzikleri Suat Suna’ya ait.

SEVGİLİLER GÜNÜNDE, BİRBİRİNDEN GÜZEL SEVGİ ŞARKILARI SUAT SUNA’DAN

Uzun yıllar gündemde kalmak için hiçbir çabası olmadan, dinleyicilerinin hayatına eserleriyle ve müziğiyle giren başarılı yorumcu SUAT SUNA; “Bu yıl kariyerimin 24. yılı. Bunca yıldır yaptıklarımı takip edip, müziğimden keyif alan herkese şükranlarımı sunuyorum. Umarım ben yeni eserler yazmaya ve söylemeye devam ettikçe, benimle olmaya, beni dinlemeye devam ederler. Hepsini kucak dolusu sevgiyle selamlıyorum.”diyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.