Suadiye şarkısını seslendirdiği Yonca Evcimik’ten övgü aldı!

Türk Pop Müziğinin sesiyle olduğu kadar görüntüsüyle de ilgi toplayan yeni isimlerinden Suadiye, şarkısını seslendirdiği Yonca Evcimikten övgü aldı!

Yonca Evcimik’ in 90 lı yılların başında çıkardığı ilk albümünde seslendirdiği ‘Cesaretim Yok’ adlı şarkıyı yeniden yorumlayarak dikkatleri üzerine çeken Suadiye, gördüğü ilgiden ve müzik severlerden aldığı güzel yorumlardan çok mutlu. Albümünde seslendirdiği Cesaretim Yok şarkısı için bir de klip çeken Suadiye, sosyal medyada şarkısı en çok paylaşılan isimler arasına girdi.

Şarkının ilk yorumcusu Yonca Evcimikin de desteğini alan Suadiye için Evcimik Çok sevilip beğenilen, kült olmuş şarkıların coverını yapmak risklidir. Suadiye Cesaretim Yok şarkısının altından başarıyla kalkmış. Düzenlemeyi yapan İskender Paydaşın da ellerine sağlık. Klip de yalın ve güzel olmuş. Uğur getirsin cümleleriyle Suadiyeye beğenisini iletti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.