Su Soley “Zamansız Aşk”

Yakın zaman önce yayınladığı ‘’Zamansız Aşk’’ şarkısıyla müzik listelerinde büyük başarı elde eden alternatif müziğin güçlü isimlerinden Su Soley, yepyeni şarkısını kliplenirdi.

Şarkıda yer alan güçlü vokal tekniğiyle müzikseverlerin kulağında eşsiz bir tını bırakan Su Soley, gerçekleştirdiği klip çalışmasıyla de iddialı bir çalışma ortaya koyuyor.

Ayazağa ve çevresinde 5 farklı noktada çekimi gerçekleştirilen klibin yönetmen koltuğunda Ecem Gündoğdu yer alırken, görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzlu üstlendi. Klibe yaklaşık 15 kişilik bir ekip eşlik etti.

Klibinde zamanın ötesinden gelen bir karakteri canlandıran Su Soley’in metaforik ögelerle aşkı anlatıp haykırdığı hikaye izleyiciye çarpıcı detaylar eşliğinde aktarılıyor.

Şarkısında yorumculuğu ile büyüleyen Su Soley’in Zamansız Aşk’ta okuduğu rap bölümleri klibe Türkiye’de pek benzeri olmayan bir şekilde çekildi.

SU SOLEY RAP BÖLÜMÜNÜ TERSTEN OKUDU!

Şarkının rap sözlerini tersten okuyan Su Soley, klipte geriye sarılan sekanslar olmasına rağmen dudak senkronları izleyiciye normal bir şekilde yansıtıldı.

SU SOLEY’DEN POİ DANSI!

Klipte paten figürlerini olağanüstü bir poi dansı ile bütünleştiren Su Soley’in klibinde kullandığı otomobili ise büyük beğeni topladı.

Sözü, müziği, düzenlemesi ve yapımı Su Soley’e ait olan Zamansız Aşk, fark yaratacak klibiyle 14 Aralık tarihinden itibaren Soley Tunes etiketiyle tüm müzik kanalları ve dijital platformlarda yerini aldı.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.