Su Soley, Kabuk ismini taşıyan yeni albümünü dinleyicilerle buluşturdu

Alternatif müziğin güçlü kadın vokallerinden Su Soley, Kabuk ismini taşıyan yeni albümünü dinleyicilerle buluşturdu.

7 şarkıdan oluşan Kabuk albümünü büyük bir özveri ve emek sonucu hazırlayan Su Soley, albümü temsil eden fotoğrafları ve kapak çalışması ile de güçlü kadın imajını yansıtıyor.

Bilgelik ve zekayı temsil eden baykuşlu fotoğrafında Su Soley, geçmişin bıraktığı yaraların acısını ve ayağının takılıp düştüğü anları yaşayan bir kadının yine kendi gücü ile ayağa kalkmasını yansıtıyor.

Su Soley’in Kabuk albümü, sanatçının müzikal anlamda yaşadığı önemli bir kırılma noktasını ve değişimini ifade ederek, yenilikçi bir bakış açısıyla oluşturulan soundlar ile farklı bir groove ve tarzı müzikseverlere sunuyor.

Su Soley
Su Soley

Neo Disco, RnB, Soul, Disco Funk ve daha birçok tarzdan beslenerek oluşturduğu yeni albümü Kabuk için bütün yaralarımın kabuğu bu albüm diyen Su Soley, albümü kendi ağzından cümlelerle şu şekilde ifade ediyor: ”Hangi renk olursan ol yolun hep aynı. Kimsenin kimseden bir farkı yok. Herkes yürüyor ve herkesin illaki bir yerlerde ayağı takılıyor, sendeliyor. Tatlı tatlı kaşımak yerine üzerine nazikçe üfleyerek, öperek kapattığım bütün yaralarımın kabuğu bu albüm. Saklamak, gizlemek, üzerine yara bandı takmaktansa izlerim, kabuklarım ve kalkanlarımla varım bu albümde.”

Nerde, Kabuk, Bir Kadın, Pardon isimli, sözleri kendisine, müziği ise Nerde şarkısında Genco Arı ile çalışmasının dışında yine Su Soley’e ait olan yepyeni şarkılarının yanı sıra Ajda Pekkan’ın 1981 yılında yayınlanan Sen Mutlu Ol albümünde seslendirdiği Gerçek ve Düş şarkısının iki farklı versiyonu Su Soley yorumuyla Kabuk albümünde yer alıyor.
Albümün intro şarkısı ise yine usta müzisyen Genco Arı imzası taşıyor.
Evrencan Gündüz, Nerde şarkısında gitarları çalarak ve aynı zamanda Pardon ve Kabuk şarkılarında ise back vocal yaparak albümde yer alıyor.

Albümün müzik prodüktörlüğünü üstlenen Genco Arı, albüm şarkılarının tamamının düzenlemesini ve mix çalışmalarını gerçekleştirdi. Albümün mastering çalışması ise Tiago D’Errico ve John Davis imzası taşıyor. John Davis, aynı zamanda Led Zeppelin, The Killers, Gorillaz, Dua Lipa gibi pek çok dünyaca ünlü ismin çalışmalarını yapan müzisyen olarak tanınıyor.

Barış Avcı tasarımı kıyafeti ile albüm fotoğrafları için Buse Tirman’ın objektifine poz veren sanatçının, stil danışmanlığını ise Alihan Dirgenali üstlendi.

Su Soley’in yeni albümü Kabuk, sanatçının kendi yapım markası Soley Tunes etiketiyle 13 Mayıs itibarıyla tüm dijital platformlarda yayında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.