“Şu anda çok aşığım” Demet Şener’den yeni sevgilisi Cenk Küpeli ile ilk paylaşım!

Geçtiğimiz günlerde Demet Şener Söylemezsem Olmaz programında yeni aşkını açıklamıştı. Şener sevgilisi Cenk Küpeli ile ilk pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Demet Şener’in eski basketbolcu ve işadamı Cenk Küpeli ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Demet Şener, aşkını itiraf etmişti.

“BEN ÖZGÜR KADINIM”

Şener, Cenk Küpeli ilişkisinin yeni olduğunu belirterek, “Bir şey saklamam hayatımda… Hiç saklamıyoruz. Ben özgür kadınım. Şu anda çok aşığım. Çok yeni bir ilişkimiz var. Aşk böyle bir şey, adam gibi çıkarsın…” demişti.

blank
Demet Şener – Cenk Küpeli

AŞKIN İLK POZU

Şener, sevgilisi Cenk Küpeli ile ilk pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Şener’in kalp emojisi ile yaptığı paylaşım çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

“AŞK DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ”

Geçtiğimiz günlerde Şener, muhabirlerin “Aşka kapılarınız kapalı mı?” sorusu üzerine, “Aşka neden kapalı olsun? Aşk dünyanın en güzel şeyi” sözleriyle yeni bir aşka her zaman açık olduğunu ve olumsuz düşünmediğini belirtmişti.

Öte yandan Şener’in İbrahim Kutluay ile çekişmeli boşanma davası geçtiğimiz günlerde sonuçlanmıştı.

İlk kez görüntülendi… Demet Şener’in basketbolcu yeni aşkı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.