Stromae ve Camila Cabello’dan Yeni Şarkı: “Mon Amour”

Stromae, Küba doğumlu Amerikalı sanatçı Camila Cabello’nun kendisine eşlik ettiği son single’ı “Mon Amour”u ile yayımladı. New York’ta Met Gala’da tanışan iki sanatçı; eşsiz bir uyum yakalayarak, Camila’nın ve Stromae’nin imza vokaliyle şarkıya bambaşka bir boyut getiriyorlar.

Julien & Quentin’in yönettiği “Mon Amour”a eşlik eden eğlenceli video klip, şarkıyla eş zamanlı olarak yayımlandı. Video klip, Stromae ve Camila Cabello’nun da katılımcılar arasında bulunduğu kurgusal bir realite TV şovu olan “Villa Mon Amour”da geçiyor. Şarkının prodüktörlüğünü üstlenen Stromae’nin kardeşi Luc Van Haver video klibi hakkında şunları söyledi: “Stromae’nin sözlerindeki anlatım mükemmel bir şekilde aktarılmış, çünkü dinleyiciler karakterlerin içinde aslında hepimizden birer parça bulabiliyorlar”.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.