Streetball coşkusu Aliağa’da

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i gençlik ve spor kentine dönüştürme hedefi doğrultusunda düzenlenen 3×3 Streetball İzmir Cup 2022 Turnuvasının 4. Etabı Aliağa’da yapıldı. Oganizasyonda dört farklı yaş kategorisinde toplam 26 takım mücadele etti. Yaklaşık 105 sporcunun yer aldığı basketbol şöleni Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda yapıldı.

Maratonİzmir özel etabıyla başlayan 3×3 Streetball İzmir Cup 2022 Turnuvası, Ödemiş, Menderes, Torbalı, Urla ve Büyük İzmir Final karşılaşmalarıyla noktalanacak. Büyük İzmir Finali’nin düzenleneceği organizasyonda büyük erkekler kategorisinde dereceye giren takımlar, Kapadokya tatili ve çeşitli hediyelerin sahibi olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.