Stilist Eliz Sakuçoğlu, bir gecede hayatını sildi!

Stilist Eliz Sakuçoğlu geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaklaşık bin fotoğrafını sidi.

Yaklaşık bin fotoğrafını sosyal medya hesabından silen Sakuçoğlu, takipçilerini şaşırttı. Yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren stilist Eliz Sakuçoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya temizliği yaptı. Instagram’da 269 bin takipçisi bulunan Sakuçoğlu, yaklaşık bin fotoğrafını bir gecede sosyal medya hesabından kaldırdı.

Sadece iki fotoğrafını profilinde tutan Sakuçoğlu’nun bu hareketi takipçilerini şaşırttı.

Sakuçoğlu’nun takipçileri kalan iki fotoğrafa, “Paylaşımlar gitmiş”, “Aaa bütün resimler neden silinmiş?” ve, “Eliz Hanım fotoğraflarınız nerede?” şeklinde yorumlar yaptı. Sakuçoğlu’nun bu hareketinin nedeni ise merak konusu oldu.

Eliz Sakuçoğlu’nun bütün fotoğraflarını silmesi ‘hayatından herkesi çıkardı’ olarak yorumlandı.Bir süredir DJ Semih Ergün ile aşk yaşayan Sakuçoğlu, yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için dün sevgilisiyle çekildiği fotoğrafı instagram hikayesinde paylaştı.

blank

Eliz Sakuçoğlu, bir dönem Ekin Mert Daymaz, Hakan Sabancı, Murat Boz ve Beran Benan gibi isimlerle aşk yaşamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.