Stil sahibi yatlar için Güral Porselen Digibone serisi

Güral Porselen’in deniz tutkunlarına özel serisi bu yaz teknelerde yerini alıyor Stil sahibi yatlar için Güral Porselen Digibone serisi…

Baş başa, kalabalıktan uzak, temiz havada, hijyen endişesi olmadan geçirilen tekne ve yat tatillerine Güral Porselen, şık, zarif ve fonksiyonel ürünleriyle eşlik ediyor. Şehir hayatının stresinden arınarak doğaya ve huzura yönelenlerin tercihi Ege ve Akdeniz’in dinginliğinde yapılan tatillerin keyfini, Güral Porselen ürünlerinin modern ve stil sahibi ürünleriyle sürmek mümkün.

Havaların ısınmasıyla birlikte güneş, deniz, doğa ve temiz hava sezonu açılıyor. Yaz aylarında denizden vazgeçemeyenler için muhteşem bir tatil seçeneğine dönüşen tekne ve yat tutkunlarına özel her zevke hitap eden zengin ürün seçeneğiyle Güral Porselen kusursuzluğu sofralara taşıyor.

blank

Mis gibi deniz kokusunun eşlik ettiği, sessiz, tamamen kişiye özel tekne ve yat tatillerinin huzurla dolu atmosferinde yenen yemekleri, Güral Porselen’in doğadan ilham alan renkler ile birleştirdiği ürünleriyle canlandırmak mümkün.

Ruhun ve bedenin dinlenebileceği, izolasyonu mümkün kılan tekne ve yat tatillerinde kusursuz sofralar kurmak için www.gural.com.tr online mağazasını ziyaret edebilir, verilen siparişlere temassız bir şekilde ulaşılabilir.

Güral Porselen hakkında:
Üretim kapasitesi, üstün teknolojisi ve ürün çeşitliliği ile sektörün öncü firmalarından biri olan Güral Porselen, faaliyet gösterdiği porselen sektöründe modern üretim teknolojileri kullanarak, çevreye duyarlı, sağlıklı ve kullanışlı ürünleri ile globalleşen dünyada ülkemizi başarıyla temsil etmektedir. Üretim tesislerindeki fırınlarının birçoğunda ısı geri dönüşümüyle enerji tasarrufu sağlayan Güral Porselen, sürdürülebilir dünya faaliyetlerine önem veren çevre hassasiyeti yüksek bir firma olarak sektörünün liderleri arasında yerini almıştır. Güral Porselen, 2019 yılı İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde ‘Porselen ve Seramik Sofra Mutfak ve Seramik Süs Eşyası’ kategorisinde kusursuz tasarımlarıyla 1.’lik ödülüne layık görülmüştür.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.